Våra bostäder

Status

Inga projekt finns tillgängliga. Bosparverksamheten har avvecklats.

Ekebyhov (55+)

Stockholm

I Ekebyhov bygger SBC Bo två hus med sammanlagt 41 lägenheter om 2–5 rum och kök för dig som är 55+. Lägenheterna är byggda för att du ska kunna bo och trivas länge här. Det finns gott om svängrum för alla faser i livet.

Gröndal strand

Stockholm

Med generösa balkonger, terrasser och uteplatser lockar Gröndal Strand till ett svårslaget bostadsläge. Området präglas av en skön 50-talskänsla med vatten, grönskande natur, småbutiker, lokala krogar och närservice tätt inpå med Södermalm bara tio minuter bort.

Hyllie

Läs mer

Malmö

I den nya stadsdelen Hyllie kommer JM AB att erbjuda bostadsrätter i Hyllie Gränd. Närhet till grönområden och nya parker samtidigt som evenemang, service och handel finns runt hörnet. Tredje och sista etappen håller på att förmedlas till bosparare som anmält sig innan den 11:e april.

Liljeholmskajen - Berghusen 2

Stockholm

Längs med berget, nedanför Sjövikshöjden planerar vi nu uppföra Berghusen 2 med cirka 35 lägenheter om 1–5 rum och kök. Med Årstaviken strax utanför dörren och lika nära till storstadspuls som till natur och friluftsliv erbjuder Berghusen 2 ett boende som tillfredsställer många intressen.

Liljeholmskajen - Kajen 5

Stockholm

Liljeholmskajen är platsen för dig som önskar ett kompromisslöst boende. Som en förlängning av Södermalm och innerstaden har denna unga stadsdel lockat många citysjälar med förkärlek tillvatten och natur.

Mejeriet

Stockholm

I omtyckta Årsta i södra Stockholm planerar JM att bygga Mejeriet i det nya området Årstastråket. Det blir 76 smart planerade lägenheter, alla med balkong eller uteplats. Kvarteret får en lugn sida mot ett skogsparti samtidigt som det är nära till goda kommunikationer och service.

Slussplan

Malmö

SBC Bo planerar det 12 våningar höga huset Slussplan som kommer att bli det nya landmärket i Malmö. Slussplan blir en del av den pulserande nerv som går från Centralen till Värnhem.

Svea Artilleri 17

Stockholm

Svea Artilleri 17 var SBCs första trygghetsboende. Objektet ligger på Gärdet i Stockholm och innehåll 90 lägenheter.

Årstastråket

Läs mer

Stockholm

Gavelhusen ligger med ett centralt läge i Årsta och består av tre huskroppar med sammanlagt 144 yteffektiva lägenheter om 1-4 rum och kök, alla med balkong eller uteplats mot den trevliga innergården Husen planeras för att smälta in bra mellan de lugna fyrtiotalsbostäderna på ena sidan och tvärbanans goda kommunikationer på andra sidan. Tredje och sista etappen håller på att förmedlas till bosparare som anmält sig innan den 11:e april.